Dermofeel® NC MB

(INCI: Polyglyceryl-3 Distearate; Glyceryl Stearate Citrate). Ekonomiczny emulgator  O/W doskonale łączący naturalne pochodzenie z wysoka skutecznością. Szczególnie polecany  w recepturach zawierających kwasy organiczne jako „naturalne” konserwanty (pH 4.5 – 5.5). Dodatkowo, dermofeel® NC zapewnia  stabilność emulsjom bez zagęstników poliakrylowych.

Zapraszamy do współpracy

Nasi specjaliści chętnie odpowiedzą na każde pytanie.