TEGO® SP 13 Sun Up MB

(nazwa INCI: Poly C10-30 Alkyl Acrylate), rozpuszczalny w olejach dodatek sensoryczny i filmotwórczy na bazie alkyl-modified acrylate homopolymer. Doskonały efekt zwiększania SPF i wodoodporności emulsji. Zapewnia poprawę dyspersji pigmentów w mineralnych kosmetykach promieniochronnych. Przyspiesza wchłanianie i zmniejsza oleiste odczucie oraz połysk na skórze. Pozwala na zmniejszenie kosztu receptur kosmetyków do opalania.

Zapraszamy do współpracy

Nasi specjaliści chętnie odpowiedzą na każde pytanie.