TEGOSOFT LO MB

(INCI: Lauryl Oleate) to naturalny emolient o własnościach
aplikacyjnych zbliżonych do olejów mineralnych. Powstaje w unikalnym, bezpiecznym
dla środowiska naturalnego, enzymatycznym procesie estryfikacji w oparciu o surowce
odnawialne. Jego własności zwilżające i umiarkowane rozprzestrzenianie czynią z
niego składnik szczególnie polecany do kosmetyków dekoracyjnych.

Zapraszamy do współpracy

Nasi specjaliści chętnie odpowiedzą na każde pytanie.